قرآن كريم » فارسى » سوره كوثر

اختر القاريء


فارسى

سوره كوثر - تعداد آیات 3
إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ ( 1 ) كوثر - الآية 1
ما به تو کوثر [= خیر و برکت فراوان‌] عطا کردیم!
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ ( 2 ) كوثر - الآية 2
پس برای پروردگارت نماز بخوان و قربانی کن!
إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ ( 3 ) كوثر - الآية 3
(و بدان) دشمن تو قطعاً بریده‌نسل و بی‌عقب است!

كتب عشوائيه

  • جن و شیاطین از منظر قرآن و سنتزندگی انسان جز مبارزه‌ با شیطان چیز دیگری نیست، زیرا شیطان مدام می‌خواهد انسان را هلاک و نابود گرداند و انسان که‌ نور و روشنایی خدا را به‌ همراه دارد می‌خواهد بر راه مستقیم الهی باقی بماند و دیگران را بدان رهنمود سازد

    نویسنده : عمر بن سليمان الأشقر

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/257600

    تحميل :جن و شیاطین از منظر قرآن و سنتجن و شیاطین از منظر قرآن و سنت

  • شاهراه اتحاد یا بررسی نصوص امامتنه تنها عقل و اندیشة آدمیان و تجربه و آزمایش جهانیان بلکه وحی آفریدگار جهان و تعالیم انبیاء و برگزیدگان با روشن ‌ترین بیان و گویاترین زبان دلالت دارد بر وجوب توحید و اتحاد کلمه و اتفاق امت و جماعت. و هر ملت و جمعیتی که در زندگی در مجاورت و معاشرت یکدیگرند به اتحاد و اتفاق بیشتر نیازمندند، و برکات اتحاد و فضائل اتفاق چیزی نیست که احتیاج به گفتن و نوشتن داشته باشد زیرا ادنی شعوری می‌ تواند به حسن ختام و نیکی انجام آن حکم نماید

    نویسنده : حیدر علی قلمداران

    مراجعه : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى - آیت الله العظمی سید ابوالفضل ابن الرضا برقعی قمی تهرانی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/266260

    تحميل :شاهراه اتحاد یا بررسی نصوص امامتشاهراه اتحاد یا بررسی نصوص امامت

  • احادیثی در فضایل خلفای راشدینصفحات تاریخ اسلام به مشیت الله تعالی بگونه ای رقم زده شد که بعد از وفات رسول الله، بهترین اصحاب او به خلافت برسند تا از اسلام نوپا در قبال اعداء الله و رسولش دفاع کنند و ایادی این معاندین را قطع نمایند. خلفای راشدین المهدیین در انجام این وظیفه خوش درخشیدند و علاوه بر جهاد با اعداء داخلی از مرتدین و مدعیان کذاب رسالت، توانستند ملک خبیث صاحب آن یدی که رساله رسول الله را پاره کرده بود را بر باد دهند و مردم مملکت فارس را از این یوغ ظلم و جور آزاد و رها سازند و تعالیم الهی اسلام را بر آنان عرضه دارند تا هر کس که خواهد از شرک مجوسی دست کشد و بر توحید اسلامی مشرف شود. و همین خلفای راشدین المهدیین بودند که در زمان خلافت آنان و به امرشان هیمنه روم فرو ریخت و همانان مسلمین را برای اسقاط بنیان حکومتها و حکام ظالم، متحد و جمع کردند تا ندای اسلام بر أسماع خلق عالم برسد تا بر آنان اختیار دیگری بنام اسلام در سعادت دنیوی و اخروی مهیا گردد.

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/316329

    تحميل :احادیثی در فضایل خلفای راشدیناحادیثی در فضایل خلفای راشدین

  • اسباب نزول آیات قرآن کریممسلمان‌ها از آغاز نزول این کلام الهی همواره به جنبه‌های مختلف آن به تحلیل و تفسیر پرداخته اند، عده‌ای اعجاز علمی آن را بیان داشته اند، گروهی خصوصیات فصاحت و بلاغت آن را روشن نموده اند. چنانچه عده‌ای دیگری اسباب نزول تعدادی از آیه‌های آن را ذکر کرده اند. در این راستا دانشمندان بزرگ جهان اسلام علامه جلال الدین سُیوطی اسباب نزول بسیاری از آیات را در کتاب «لباب النقول فی أسباب النزول» جمع کرده و این کتاب در سال 1423 تحقیق شده است. چون این کتاب به زبان عربی بود و همگان نمی‌توانستند از آن بهره ببرند. بنابراین، به زبان فارسی ترجمه شد تا همگان از این کتاب پربها در راة فهم معانی قرآنکریم استفاده کنند، خصوصاً در شرایط کنونی که مسلمان‌ها به معارف سودمند و جامع اسلام که قرآن اساس استوارش است، بیشتر نیاز دارند.

    نویسنده : جلال الدين السيوطي

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/332855

    تحميل :اسباب نزول آیات قرآن کریماسباب نزول آیات قرآن کریم

  • بهترین انسان ها بعد از پیامبرانخداوند پیامبرش را در میان گروهی از خلق خود یعنی اصحاب برگزیده است که او را بر جان و مال خود برتری داده‌اند و در هر حال خود را فدای ایشان نموده‌اند آنان آموزه‏های دین را رساندند و دلسوزانه مسلمانان را نصیحت نمودند و با اجتهادات زیبا و پر برکت خود، راه‏های دین را تهذیب و پاک نمودند و اسباب آن را تقویت نموده تا آثار نعمت‏های خدا بر مردم تبلور شد، و دینش پابرجا و استوار گردید و خط و نشانه‏هایش واضح و آشکار گردید.

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : وزارت اوقاف و شؤون اسلامی کویت

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255763

    تحميل :بهترین انسان ها بعد از پیامبرانبهترین انسان ها بعد از پیامبران

اختر اللغة

اختر سوره

كتب عشوائيه

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share