قرآن كريم » فارسى » کتابها » أبوبكر الصديق رضي الله عنه برترين صحابى و مستحق‌ترين فرد به خلافت

  • أبوبكر الصديق رضي الله عنه برترين صحابى و مستحق‌ترين فرد به خلافت

    أبوبكر الصديق رضي الله عنه برترين صحابى و مستحق‌ترين فرد به خلافت : اين كتاب خلاصه‌ای است در بیان افضلیت ابوبکر صدیق رضي الله عنه و شایسته‌تر بودن وی برای خلافت پس از پیامبر صلى الله عليه وسلم که مستند به دلایلی از کتاب و سنت و اجماع امت اسلامی می‌باشد.

    نویسنده : محمد بن عبد الرحمن بن قاسم

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/156094

    تحميل :أبوبكر الصديق رضي الله عنه برترين صحابى و مستحق‌ترين فرد به خلافتأبوبكر الصديق رضي الله عنه برترين صحابى و مستحق‌ترين فرد به خلافت

كتب عشوائيه

  • شرح مسائل الجاهلیةمهمترين و شديدترين خطر كه متوجه انسان مي گردد، اينست كه: قلباً به آنچه رسول الله صلي الله عليه وسلم آورده ايمان نداشته باشد و اگر همراه با بي ايمان قلبي، نيكو دانستن اهل جاهليت را نيز اضافه كنيم در آن صورت خسارت و زيان وارده به نهايت خود خواهد رسيد اين نوشته يكي از نوشته‌هاي شيخ محمد بن سليمان التميمي رحمه الله است كه تحت نام ‏"‏مسائل الجاهلية التي خالف فيها رسول الله صلى الله عليه وسلم أهل الجاهلية" نگاشته شده و مشتمل بر 128 مسئله مي باشد.

    نویسنده : صالح بن فوزان الفوزان

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/291546

    تحميل :شرح مسائل الجاهلیةشرح مسائل الجاهلیة

  • احکام القرآن امام شافعیباید دانت که بسیاری از فقهاء و علماء از رموز و کلمات و آیات قرآن استنباطاتی کرده و کتبی بنام احکام القرآن نوشته‌اند، ولي کتاب احکام القرآن امام شافعی از تمام اینها سبقت گرفته و اگر چه تألیف خود امام شافعی نیست، بلکه مطالب و استنباطات و احکامی است که امام شافعی در مجالس متعدده بیان کرده و دانشجویان از او فراگرفته و ثبت کرده‌اند

    نویسنده : محمد بن إدريس الشافعي - ابوبکر بیهقی

    مترجم : آیت الله العظمی سید ابوالفضل ابن الرضا برقعی قمی تهرانی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/253185

    تحميل :احکام القرآن امام شافعیاحکام القرآن امام شافعی

  • کارنامه امام زمانامام حسن عسکری در سال 260 هجری در سامرا بدون اینکه صاحب فرزندی شود وفات کردند. میراثش نیز بین مادرش «حدیث» و برادرش «جعفر» تقسیم شد. این پریشانی باعث شد 14 مذهب جدید به لیست مذهبهای تشیع اضافه شود. آخرین گروه که همان دوازده امامیها باشند با استدلالهای بسیار عجیبی که؛ دنیا تا روز قیامت بر گرد امامی باید بگردد، برای حسن عسکری فرزندی خیالی زائیده او را محمد نام گذاشتند، که بعدها شناسنامه‌اش را عوض کرده نام «مهدی» را برایش زیبنده‌تر دیدند، و این موجود خیالی را که وجود خارجی نداشت از دید مردم پنهان تصور کرده، امام غائب نامیدند.

    نویسنده : محمد باقر سجودی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/265996

    تحميل :کارنامه امام زمانکارنامه امام زمان

  • سرخاب و سفید آباین کتاب توسط یک شیعی سابق نوشته شده است که در مذهب شیعه پاسخ دهها سوال خود را نیافته است و در نهایت موحد شده اند و مذهب خرافاتی و ضدعقل را رها کرده اند.

    نویسنده : علی حسین امیری

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/371695

    تحميل :سرخاب و سفید آبسرخاب و سفید آب

  • بدعت بودن صلاة الرغائبدر این مقاله از نماز رغائب یکی دیگر از بدعتهایی که در ماه رجب انجام میشود نام برده شده و نویسنده به شرح اوصاف این نماز پرداخته است. سپس حکم این نماز را به صورت مناقشه علمی که میان عز بن عبدالسلام و ابن صلاح صورت گرفته بیان کرده است.

    نویسنده : عبدالله بن عبدالعزیز التویجری

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/315182

    تحميل :بدعت بودن صلاة الرغائببدعت بودن صلاة الرغائب

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share