قرآن كريم » فارسى » کتابها » اصول دین از نظر قرآن و مستند به آيات آن

  • اصول دین از نظر قرآن و مستند به آيات آن

    بدان که دین صحیح و معقول آنست که اصول و اساس آن مستند به برهان و مدرک باشد و دلیل روشنی بر آن قائم شود نه آنکه فقط گفتار گذشتگان باشد. متأسفانه با آنکه دانشمندان اسلامی معتقدند که اصول و عقائد باید تحقیقی و با برهان باشد و تقلید روا نیست و حتی در رساله‌های فقهاء این مطلب ذکر شده، ولی از هر یک از مدعیان اسلامی بپرسی اصول دین شما چند است و مدرک شما چیست؟ در جواب یا عاجر می‌مانند و یا با فکرشان دلیل‌هایی می‌آورند، و به عقل خودشان برهانی می‌شمرند.

    نویسنده : آیت الله العظمی سید ابوالفضل ابن الرضا برقعی قمی تهرانی

    مراجعه : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/185828

    تحميل :اصول دین از نظر قرآن و مستند به آيات آن

كتب عشوائيه

  • خاطراتم در بریتانیااين‌كتابچه، بخشي از مجموعه مقالات دكتر عبدالله بن مبارك الخاطر مي‌باشد كه در مجله‌ي اسلامي البيان به نگارش درآمده و در همين مجله توسط مركز اسلامي بريتانيا انتشار يافته است.

    نویسنده : عبد الله الخاطر

    مترجم : محمد ابراهیم کیانی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/287846

    تحميل :خاطراتم در بریتانیاخاطراتم در بریتانیا

  • شیعه و اهل بیتشیعه مذهب حقیقی و عقاید واقعی شان را نمی‌شناسند. آنها نسبت به حقيقت مذهبي كه به آن معتقدند و آن را به ارث برده اند، در جهل كامل و غفلت عميق به سر می‌برند و با نام دوستي اهل بيت پيامبر صلی الله علیه وآله وسلم فريب خورده اند. آنان حتي اهل بيت را نمی‌شناسند؛ چون شیعیان، منظورشان از اهل بيت، اهل بيت پيامبر نيست بلكه در پس اين كلمات، اهل بيت علي رضی الله عنه را در نظر دارند نه اهل بيت پيامبر را. حتي تمام فرزندان علي را جزو اهل بيت نمي‌دانند با این كه فاطمه، دختر پيامبر آنها را به دنيا آورده است. پس در واقع منظورشان از اهل بيت، کسانی است كه تعدادشان كمتر از انگشتان يك دست است؛ همچنان كه خواننده در این کتاب خواهد دید. نویسنده اين كتاب را براي اين فريب خوردگان شیعه نوشته است؛ ‌همان كساني كه حقيقت شيعه و اصل عقايد آنها را نمي‌شناسند؛ تا شاید خداوند آنها را توفیق دهد و به راه راست باز گردند و بفهمند كه اهل بيت پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم و حتي اهل بيت علي رضی الله عنهم موافق شيعه و عقايد آنها نيستند.

    نویسنده : إحسان إلهي ظهير

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/321757

    تحميل :شیعه و اهل بیتشیعه و اهل بیت

  • مختصر روش نماز پيامبر صلى الله عليه وسلم-

    نویسنده : محمد ناصر الدین آلبانی

    مراجعه : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    مترجم : حسین تاجی گله داری

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/197331

    تحميل :مختصر روش نماز پيامبر صلى الله عليه وسلممختصر روش نماز پيامبر صلى الله عليه وسلم

  • فاطمه زهرا رضی الله عنها، وفات یا شهادت؟این کتاب در مورد وفات فاطمه زهرا به بحث و بررسی می پردازد.

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/380477

    تحميل :فاطمه زهرا رضی الله عنها، وفات یا شهادت؟فاطمه زهرا رضی الله عنها، وفات یا شهادت؟

  • تفسیر سه جزء آخر قرآن كریم همراه با احكامی مهم برای هر مسلماناین كتاب با حجم بسیار كوچک در برگیرنده تمامی ضروریاتی که یک مسلمان لازم است از دینش بداند در بر گرفته است.

    نویسنده : جماعة من العلماء

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت تفسیر عشر اخیر http://www.tafseer.info

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/174625

    تحميل :تفسیر سه جزء آخر قرآن كریم همراه با احكامی مهم برای هر مسلمانتفسیر سه جزء آخر قرآن كریم همراه با احكامی مهم برای هر مسلمان

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share