قرآن كريم » فارسى » کتابها » دوستی و خویشاوندی میان اهل بیت و صحابه

  • دوستی و خویشاوندی میان اهل بیت و صحابه

    عشق و محبت و احترام صحابه و اهل بيت نسبت به يكديگر چنان در رگ و خون آنان عجين شده بود كه بوي عطر صفا و صميميت آن تا امروز نيز مشام جهانيان را عطر آگين مي‌كند، اما بيماراني كه حس بويايي‌شان كار نمي‌كند و همواره دچار زكام و سرما خوردگي هستند؛ از استشمام اين نعمت بزرگ محرومند

    نویسنده : علی تمیمی

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/258360

    تحميل :دوستی و خویشاوندی میان اهل بیت و صحابه

كتب عشوائيه

  • در خمسون حديث از أحاديث آدابدر خمسون حديث از أحاديث آداب [ اللباب في خمسين حديثًا من أحاديث الآداب ]: اين كتاب كه (اللباب) يعني لب و مغز هر چيز نام دارد و شامل (50) حديث از احاديث آداب است كه برادر خالد بن عبدالرحمن العسكر آنرا جمع آوري كرده، ما آنرا ترجمه كرديم تا بتوان آنها را حفظ نمود، احاديث آن آسان و كوچك است و در زندگي روزمره هر انساني بكار برده مى‏‏شود. از خداوند خواهانم آنرا براي رضا و خشنودي خود قرار دهد، و بر ما و برادر مؤلف اجر و پاداش بسيار عطا فرمايد.

    نویسنده : خالد بن عبد الرحمن العسكر

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/2189

    تحميل :در خمسون حديث از أحاديث آدابدر خمسون حديث از أحاديث آداب

  • کلیدهای سعادتبدون شک از پر منفعت‌ترین ابواب علم و سودمندترین آن از نظر خیر و برکت برای مسلمانان، شناخت و تشخیص کلیدها و اسباب سعادت و خیر است از کلیدها و اسباب شر، و شناخت آنچه با آن نفع حاصل می‌شود از آنچه که با آن ضرر به وجود می‌آید.

    نویسنده : عبد الرزاق بن عبد المحسن العباد البدر

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255851

    تحميل :کلیدهای سعادتکلیدهای سعادت

  • سعد و سعید یاوران‌ راستین‌ پیامبروقتي‌ صفحات‌ زندگي‌ اين‌ عزيزان‌ را ورق‌ مي‌زدم‌ و وقايع‌ و اتفاقات‌ دوران‌ زندگي‌شان‌ و نيز عظمت‌ و تقوي‌ و ايثارشان‌ را مطالعه‌ مي‌نمودم‌ با خود مي‌گفتم‌: چگونه‌ جوانان‌ عصر ما از اين‌ اسوه‌هاي‌ نيكو و از اين‌ عظمت‌ و شكوه‌ بي‌خبرند؟! و اصلاً چگونه‌ عصر ما با اين‌ اخبار كه‌ به‌ مثابه‌ نوري‌ است‌ كه‌ مي‌توان‌ در پرتو آن‌ حركت‌ كرد و به‌ خدا رسيد، بي‌اطلاع‌ و غافلند از زندگي‌ كساني‌ كه‌ بايد در افعال‌ و اقوال‌ از آنان‌ تقليد كرد؛ چراكه‌ تشبّه‌ به‌ اهل‌ كرامت‌ و فضل‌ و بزرگي‌، فلاح‌ و رستگاري‌ را به‌ دنبال‌ دارد.

    نویسنده : ایوب گنجی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/287286

    تحميل :سعد و سعید یاوران‌ راستین‌ پیامبرسعد و سعید یاوران‌ راستین‌ پیامبر

  • رهنمود سنت در رد اهل بدعت [ مختصر منهاج السنة ]اين ترجمه، برگردان كتاب ((المنتقى)) به فارسي مي باشد. و ((المنتقي)) گزيده و فشرده ي كتاب ((منهاج السنه)) و يا منهاج الاعتدال است كه مصنف اصلي آن عالم مجاهدي بوده بنام شيخ الاسلام تقي الدين احمد بن تيميه دمشقي؛ و او آيتي بوده از آيات الهي، و صدها تاليفات مفيده ي ديني دارد، و عمري با بي ديني و خرافات مبارزه كرده و مدتها در زندان بوده تا اينكه در سال 728 قمري داعي حق را لبيك گفته و به رحمت الهي پيوسته و از شر دشمنان آسوده شده است.

    نویسنده : شمس الدين الذهبي - أحمد بن عبدالحليم بن تيميه - معروف به شیخ الاسلام ابن تیمیه

    مترجم : آیت الله العظمی سید ابوالفضل ابن الرضا برقعی قمی تهرانی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/263789

    تحميل :رهنمود سنت در رد اهل بدعت [ مختصر منهاج السنة ]رهنمود سنت در رد اهل بدعت [ مختصر منهاج السنة ]

  • فضايل جهار كلمه [ سبحان الله، والحمد لله، ولا إله إلا الله، والله أكبر ]-

    نویسنده : عبد الرزاق بن عبد المحسن العباد البدر

    مترجم : قريب الله مطيع

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/1119

    تحميل :فضايل جهار كلمه [ سبحان الله، والحمد لله، ولا إله إلا الله، والله أكبر ]

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share