قرآن كريم » فارسى » کتابها » سیری در کتاب الکافی

  • سیری در کتاب الکافی

    به بررسی مهمترین کتاب شیعیان به نام الکافی می پردازد.

    نویسنده : عثمان بن محمد الخميس

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/371689

    تحميل :سیری در کتاب الکافیسیری در کتاب الکافی

كتب عشوائيه

  • روش عملی تزکیه در پرتو قرآن و سنتاستاد عمر اشقر» در اين رساله کوچک و پرمحتوا، با ارائه روشي در سايه قرآن و سنّت راهکار و روش تزکيه نفس را اين چنين بيان کرده است: حلاوت ايماني - قطع‌نمودن ريشه‌هاي فساد- تجديد ايمان، - داشتن علم - شناخت و معرفت عمتهاي الهي - ذکر موت، قبر، حشر، جهنّم و بهشت.

    نویسنده : عمر بن سليمان الأشقر

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/257618

    تحميل :روش عملی تزکیه در پرتو قرآن و سنتروش عملی تزکیه در پرتو قرآن و سنت

  • اعترافات یک قبرپرستاین رساله شامل چند حلقه‌ی شیرین و دلپذیر است، این حلقه‌ها داستان هدایت مردی را بازگو می‌کنند که مدتی در تاریکستان جاهلیت و دور از توحید در شبستان خرافات بسر می‌برد، و از قبرها تبرک به مسح و طواف آنها برمی‌خاست، بعد خداوند رحمت خود را شامل حال او نمود و او را به سوی نور توحید هدایت کرد

    نویسنده : عبد المنعم الجداوي

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/1155

    تحميل :اعترافات یک قبرپرست

  • حجة الله البالغهشاه ولی الله رحمه الله اثر گران سنگ علمی ـ اجتماعی خود حجت الله البالغه را به عربی نوشت است. در این کتاب صدای احیاگری و بازگشت به خلوص اولیه ی فرهنگ و علوم اسلامی، با تاکید بر قرآن و حدیث ، و نیز چاره اندیشی های اجتماعی برای حل معضلات مسلمانان در داده است... در مقدمه این کتاب می خوانیم...: بطور یقین ستون علم یقینی و رأس آن‌ها، مبنای فنون دینی و اساسی آن‌ها، علم حدیث است که در آن قول، فعل و تقریر افضل المرسلین ذکر می‌گردند، پس این‌ها چراغ‌های تاریکی و نشانه‌های راهنمایی مانند، ماه درخشنده شب چهارده هستند، هرکسی به آن‌ها گردن نهد و حفظ نماید، به رشد و هدایت رسیده به خیر کثیر نایل می‌گردد، و هرکسی روگردانی و اعراض نماید گمراه شده، در ورطه هلاکت می‌افتد و به جز ناامیدی و خسران چیزی گیرش نمی‌آید، زیرا آن حضرت صلى الله عليه وآله وسلم مردم را به امر، نهی، انذار، تبشیر، پند و امثالی بیدار نموده است که آن‌ها مانند قرآن و یا بیش از آن هستند، و این علم طبقاتی، و اهل آن بین هم درجاتی دارند، و برای آن پوسته‌ای که در داخلش مغز، و صدفی است که اندرون آن مروارید، وجود دارد.

    نویسنده : شاه ولی الله دهلوی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/321761

    تحميل :حجة الله البالغهحجة الله البالغه

  • آداب عطسه و خمیازهرسول اکرم صلی الله علیه وآله وسلم کلیه راه‌ها و روش‌های زندگی را به امت آموختند حتی در مورد کوچکترین و بی‌ارزش‌ترین چیزها ارشادات و راهنمایی‌های خود را دریغ نفرمودند و طریقه برخورد با آن را نشان‌دهی کردند. حتی عطسه و خمیازه، در حالی که هر دو امر غیر اختیاری هستند

    نویسنده : اسماعيل بن مرشود الرميح

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/275302

    تحميل :آداب عطسه و خمیازهآداب عطسه و خمیازه

  • محبت پیامبر در قلب یارانشاصحاب رسول الله کسانی بودند که مال و اولاد، قوم وقبیله و شهر و دیار خود را فدای رسول الله نمودند، مانند اصحاب موسی نبودند که بگویند برو تو و پروردگارت بجنگید و ما اینجا نشسته ایم، مانند اصحاب عیسی نبودند که بگویند برایمان غذایی از آسمان طلب کن، بلکه خطاب به رسول الله فرمودند: اگر به بحر داخل شوید ما هم همراه شما داخل می شویم. و در آنچه گفتند صادق بودند زیرا تاریخ گواه است که آنان در راه دین اسلام و دفاع از رسول الله همه چیز خود را قربانی نمودند.

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/316313

    تحميل :محبت پیامبر در قلب یارانشمحبت پیامبر در قلب یارانش

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share