قرآن كريم » فارسى » کتابها » گره های کور در مذهب شیعه

  • گره های کور در مذهب شیعه

    سلاح عقل و سپر دانش در تمام عرصه ها بعد از توفیق خداوند از انسان حمایت می کند، منطق و برهان و استدلال و حلاجی یافته های دینی و فرهنگی همچنان راه را فراسوی آینده بروی بشر می گشاید، چشم انداز رشد و ترقی و سعادت برای اینگونه انسانها تیره و تار نیست، این قبیل انسانها چنان توانا و نیرومند هستند که تمام لحظات زندگی برایشان تفکر و اندیشه و پیشرفت و پیروزی است، شکست نمی شناسند، به شکست فکر نمی کنند، از موانعی که قطعا بر سر راهشان وجود دارد، ترس و واهمه ندارند.

    نویسنده : عبد الله حيدري

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/275429

    تحميل :گره های کور در مذهب شیعهگره های کور در مذهب شیعه

كتب عشوائيه

  • به یاد مصیبت جانسوز وفات رسول اکرم صلی الله علیه و سلّمسخن گفتن درباره رسول خدا – صلی الله علیه و سلّم – چقدر شیرین است! او پیشوای پیامبران و پرهیزگاران و پیشوای پاکان، آخرین پیامبر، سرور بزرگان، و صاحب شفاعت عظمی در روز قیامت، مقام محمود بلندمرتبه، پرچم برافراشته شده [اسلام] و حوض کوثر است. خداوند به او سعة صدر داد و [او را از بند غم و حیرت رها ساخت] و نام و یاد او را بلندمرتبه و گرامی کرد. و بار سنگین را از [دوش] او برداشت و او را از همه زشتی‌ها پاک و منزه نمود. اما مرگ هر شخصیت بزرگی تأثیر فراوانی بر پیروان و دوستداران او دارد. و وفات حضرت محمد صلی الله علیه و سلّم نه تنها بر یارانش (رضی الله عنهم) بلکه بر تمامی امّت اثر گذاشت. ضروری است که ما به هنگام مشکلاتمان، بیاد مصیبت وفات حضرت رسول (صلی الله علیه و سلّم) باشیم و در آن تأمل کنیم؛ زیرا وفات ایشان از بزرگترین مصایب بود.

    نویسنده : القسم العلمي بدار القاسم

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/287634

    تحميل :به یاد مصیبت جانسوز وفات رسول اکرم صلی الله علیه و سلّمبه یاد مصیبت جانسوز وفات رسول اکرم صلی الله علیه و سلّم

  • حمايت از توحيدبا توجه به دلایل قرآن و سنت واضح است که گفتار و کردار انسان زمانی پذیرفته می‌شود که از عقیده صحیح نشأت گرفته باشد، و اگر عقیده درست نباشد همه کارها و گفته‌هایی که بر اساس آن انجام می‌شوند باطل خواهند بود

    نویسنده : عبدالعزيز بن عبدالله بن باز

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/64999

    تحميل :حمايت از توحيدحمايت از توحيد

  • می خواهم توبه کنم .. اما!این کتاب شامل مقدمه‌ای است در خطرات کم‌ارزش‌دانستن و سبک‌شمردن گناهان و به دنبال آن شرحی در مورد شرایط توبه می‌باشد، سپس به درمان‌های روانی و نفسی آن می‌پردازد و در پایان فتواهایی برای توبه‌کنندگان براساس قرآنکریم و سنت صحیح و سخنان دانشمندان آورده شده است.

    نویسنده : محمد صالح المنجد

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/337974

    تحميل :می خواهم توبه کنم .. اما!می خواهم توبه کنم .. اما!

  • عقیده ائمه چهارگانه اهل سنتاعتقادات ائمه چهارگانه – ابوحنیفه، مالک، شافعی و احمد – همان عقیده ای است که قرآن و سنت آن را بیان کرده‏اند و صحابه و پیروان حقیقی آنها بر آن اقرار داشته‏اند و بین این امامان – حمد و ستایش برای خداست – هیچ گونه اختلافی در اصول دین وجود ندارد

    نویسنده : محمد بن عبدالرحمن الخمیس

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/257579

    تحميل :عقیده ائمه چهارگانه اهل سنتعقیده ائمه چهارگانه اهل سنت

  • شهادت طلبی حسین بن علی و تحلیل و بررسی آنمولف در این کتاب به نقد و بررسی شهادت حسین رضی الله عنه می پردازند.

    نویسنده : ابو عبد الله الذهبی

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/379016

    تحميل :شهادت طلبی حسین بن علی و تحلیل و بررسی آنشهادت طلبی حسین بن علی و تحلیل و بررسی آن

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share