قرآن كريم » فارسى » کتابها » آوای بهشتیان و غوغای دوزخیان

  • آوای بهشتیان و غوغای دوزخیان

    الله متعال نخست بهشت و دوزخ را ‌آفريد و سپس ابوالبشر؛ ‌‌‌آدم را ‌خلق كرد و در بهشت اسكان داد. و پس از مدتي ‌آدم و همسرش حوا را بخاطرانجام دادن كاري كه از ‌آن ممنوع شده بودند از بهشت اخراج كرد و به زمين فرستاد. و به ‌آنان وعده داد كه اگر اينبار آنها و فرزندانشان از فرمان خالق خود، سرپيچي نكنند، دوباره وارد بهشتشان سازد و هركس از فرمان الهي سر،باز زند او را به دوزخ افكند.

    نویسنده : عبد الحميد البلالي

    مترجم : عبدالله ریگی احمدی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/309753

    تحميل :آوای بهشتیان و غوغای دوزخیانآوای بهشتیان و غوغای دوزخیان

كتب عشوائيه

  • بهترین انسان ها بعد از پیامبرانخداوند پیامبرش را در میان گروهی از خلق خود یعنی اصحاب برگزیده است که او را بر جان و مال خود برتری داده‌اند و در هر حال خود را فدای ایشان نموده‌اند آنان آموزه‏های دین را رساندند و دلسوزانه مسلمانان را نصیحت نمودند و با اجتهادات زیبا و پر برکت خود، راه‏های دین را تهذیب و پاک نمودند و اسباب آن را تقویت نموده تا آثار نعمت‏های خدا بر مردم تبلور شد، و دینش پابرجا و استوار گردید و خط و نشانه‏هایش واضح و آشکار گردید.

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : وزارت اوقاف و شؤون اسلامی کویت

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255763

    تحميل :بهترین انسان ها بعد از پیامبرانبهترین انسان ها بعد از پیامبران

  • گردنه هایی که مانع بازگشت امت اسلامی می شوندزمانی که ظلم و ستم آسمان معنویت و انسانیت را پوشانید و فساد مفسدان بحر و بر را فرا گرفت، قاعدتاً سنت الهی بر آن هست و بوده است که خداوند برای مقابله با ظالمان و طاغوتیان و رهایی و نجات مستضعفان برنامه و شریعتی را به افرادی لایق، ملحق گرداند تا با مشی صحیح بر آن صراط مستقیم الهی، صلح و امنیت را برای جامعة بشری به ارمغان بیاورد

    نویسنده : عبدالرحمن عبدالخالق

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/275576

    تحميل :گردنه هایی که مانع بازگشت امت اسلامی می شوندگردنه هایی که مانع بازگشت امت اسلامی می شوند

  • با گناهان چگونه مبارزه کنیم؟این رساله مشتمل بر اسباب و عواملی است که انشاءالله سبب نابودی گناهان می‌شوند. الله متعال انسان را که دارای سرشتی مرکب از گناه و طاعت بود به خلافت برگزید. و راه خیر و شر هردو را در اختیارش قرار داد تا بکارگیری نیروی عقلانی، در روشنی وحی، بر دشمنان چون نفس، شیطان و دنیا، فائق گردد و با داشتن داعیه گناه، در طاعت و بندگی مشغول شود و بر فرشتگان که استعداد معصیت را ندارند افضلیت و برتری خویش را نسبت به جانشینی ثابت گرداند. ولی چون فطرت انسان آمیخته با گناه و لغزشات بود و هرآن بیم ارتکاب گناه می‌رفت خداوند متعال اسباب و عواملی برای مبارزه با گناهان را در اختیارش نهاد که با استفاده از این عوامل و اسباب گناهان را خنثی کند و حق خلافت را بجا آورد و خویشتن را به مقام برتر کرامت انسانی و قرب خداوند برساند.

    نویسنده : حامد مصلح

    مترجم : عبدالرحیم هاشم زهی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/287329

    تحميل :با گناهان چگونه مبارزه کنیم؟با گناهان چگونه مبارزه کنیم؟

  • پیامبران و رسالت الهیاز آنجا كه دو موضوع «پيامبران و رسالت الهي» ارتباط بسيار تنگاتنگي با هم دارند، تصميم به تأليف اين دو اصل را در يك جلد نمودم ، و به علّت همين ارتباط و تداخل، بخش اوّل كه در مورد «پيامبران» مي‏باشد طولاني است، و بخش دوّم را نیز كه مربوط به «رسالت‏هاي آسماني» است در برگرفته، زيرا بحث «پيامبران» بسياري از مباحث «رسالت»را هم در ضمن خود دارد.

    نویسنده : عمر بن سليمان الأشقر

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/257602

    تحميل :پیامبران و رسالت الهیپیامبران و رسالت الهی

  • شبی در میقات - سرگذشت سفر حج بیت الله الحراماین کتاب سرگذشت سفر حج می باشد که مولف با جذابیت خاصی سفرنامه حج شان را نوشته اند.

    نویسنده : احمد یوسف کنعان

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/379010

    تحميل :شبی در میقات - سرگذشت سفر حج بیت الله الحرامشبی در میقات - سرگذشت سفر حج بیت الله الحرام

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share